Posts

Showing posts from 2009

uitm

Image
uitm....
tiade yang menarik when i'm in part1 until 4...just as a normal's student...
just involve in certain aktiviti saje...
sometimes aku ade la jgk main volley ball untuk team wakil fakulti... best...
rase cm nk main balik tp de x dpt...wakakaka....
masa ni aku dpt lagi jga result aku.....sbb x berape involve sangat.....
tp x tau la lps ni.....hope still dpt jaga lagi....smpai habis....hehehhe

kolej Tun Hussein Onn
kolej dalam taman
(pandangan sisi)





(pandangan depan)


sentiase dalan ingatan ku....


PaRt5...
sedar tak sedar aku da masuk part5, n bru skang aku dapat buat blog aku sendiri, waktu ni lah waktu yang sedikit mencabar n mencuri masa aku sebagai seorang pelajar.....tiba2dilantik sebgai seorng wakil pelajar kat asrama aku....
kalau kat c tu kite panggil JPK,
time ni lah tugas aku sebgai seorg anak, peljar,wakil pelajar, pemimpin n juga sbgai seorg org yg dipimpin....

part5

bmd5pa
ni nk citer sal geng lam kelas aku....
nor:tuh aku la tuh....qis:ni lah ank dare perak x tulen mana pun, campur bnyak sangt, dia lah yg pling rapat ngn aku(dari firasat ku la) kalu dlam kelas dio la yg paling bnyak ckap, setiap apo yg dikato msti sekali ngan bukti n fakta tersendiri
ira:ni ira ngokngek, ore panggil baby dalam kelas aku, sbb face dia cute sgat, matabeso,bibir kecik, tp bby bkn sebarang bby..da ade pak we taumimi:yg ni kawan kami yg paling bising lam kelas, n jgk yg paling sumbat, kikiik...sory mimi.. tp meme pum,
nina:k.kelas kami, dia jgk seorg komander, tp x serius mana pom, asyik gelak je, cmne ank buak nk tkut..komandr dio baik ati gilersiti:ni kalau nk tau owang r.pnjang tau.. jgn memain..r.pnjag tuh.. ni la yg paling rapat ngn nna kalu nk tau..yana:yana ni, ape ye?? dia ni snyap sikit...tp kalu da bkk mulut x dpt dah nk d ttp nyoanis:hehheeh...yg ni plok, ank cikgu tulin mak cikgu abah pom cikgu, real tuh, paling suka p bilk aku jmpa roomate aku, aku suke sgt…