Posts

Showing posts from April, 2011

mama kak long nangis ari ni...

hish cik timah ni tiba2 masuk entry selepas lama menghilang dah nak citer yg ngalir air mata da,,,,, aper daaa,,,,, bukan aper, teringat pesan mum cik timah yg risau ngn anak dia nak exam ni ha... sebelum masuk dewan pagi2 lagi mum call bagi semngat sikit katanya.. sbb dia tau cik timah semester ni cik timah ni down sikit ,, sebb belajar semester ni susah,,,, masa mum bagi nasihat pesanan lau x dapat jwap ker atau blur masa tu jugak la air mata cik timah kuar,, ( manja kot cik timah ni..) x lah......hihihihi.... pesan ibu cik timah,,lau boleh cik timah nak liskan la yer,,,, 1- sebelum pegang pen dalam dewan tu,, kita org islam kena baca Bismillah sayangg,,,,, 2- doa, minta dengan Allah semoga dipermudahkan sewattu menjawab,,,,..... 3- baca arahan pada kertas soalan 4- bila diberi arahan buka soalan,,, barula bukak, (sambil selawat) 5- baca soalan dengan berhati2,,, sambil tngn draft yg nk di muntahkn nnti..... 6-jawab aper yang ditanya.... 7- dalam duk jwab2 tiba2 gelap.....""&quo…