Posts

Showing posts from May, 2011

HERBALIFE~~sambil baiki berbaiki kereta~~

Image
hanya satu jam cukup la untuk tido.. bangun pagi-pagi.. belum gosok gigi terus terkam teh mix lemon suam,dan terus borak ngan unty aku, cik eepah,,,, cakap pasal kete pagi2 nak pergi service, asal sebenak tak mau ikut, lama-lama fikir ikut jer ha teman chik, tapi sebelum tu amik unty dari cheras dulu,,
( tersenyum nk keluarkn duit tuk belajakan tuk kereta)

lepas amik sue terus journey ke seksyen 16, cari workshop yg biasa per, pusing2 punya pusing x jumpa2 hahahaa.... jalan lagi. x jumpa. smpai semua dalam kereta pening lalat dah duk ralik pusing kawasan kilang,
teruskan mission cari workshop kat seksyn7,, round2 jumpa, ewah si pemuda tu said something to my unty then they test our car before survice, dan dia nak kami hantar pukul2 lepas zohor sbb dia ade yglain tengah menanti siap..
then, we decide to fullfill our stomach before future the mission,hahaha( omputis pulop da). pusing kereta ke seksyen8, isi perut dan we decide, cik timah continue the mission cos chik nak masuk kerja sudah,
d…

HERBALIFE~~

Image
hanya satu jam cukup untuk tidur cik Timah, balik dari dari BBQ customer day HOM kat umah puan Sharifah, terus cari makan dekat kg baru dengan kawan2 cik Timah,( tengok org herbalife x halang pom untuk makan aper pom)......before pergi dah dapat shake perisa tropika sudah.....
cik timah pergi bersama2 cik tie ngan member dia en.Jani... 2 buah keter pergi, cik mairan satu keta ngan customer baru dan kami satu kete bertiga..
( after we used HERBALIFE cik tie loss 4 kg in 1 month)

( WE LOOK MORE FRESH, ENERGETIC, HEALTHY, ,,,,,,)

teringin nk tengok yg sebelum sila ke fb cik timah dulu kelihatan dalam keadaan yg kelihatan pucat, dan tidak bermaya, selalu letih walau mmg suka aktif, sengugut, gastrik... ...link c ni http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1076909941257&set=a.1076904261115.11369.1781510218&type=1&theater
, ( yg tengah)~~miss moment bila suka mnjadi sorg yg mnyibukkn diri~~


sambung balik cerita::::,,,HERBALIFE

yang paling best ramai guest2 yg baru aku kenali disana, dan pa…

ANAK POKOK KELAPA PELIK TAPI HAKIKAT

Image
petang 4.30 lepas asar cuti seminggu semester tepi rumah...
bismillahirrahmanirahim, tgk draft2 diatas bukannya ape untuk kesenangan cik Timah muntahkan aper yg ade dlm kepala ni ha...****
tajuk sebenar. PELIK TAPI BENAR>
dan sebenarnya memang benar, abah cik timah panggil cik Timah turun kat laman rumah buakan aper suh tengok laman2 la, sbb abh tengah buang semak2 yg ade kt kawasan taman tu ha,
disebabkn sibuk memanjang ajer so, mum abah amik ari minggu dan peluang yg ader cik timah ade kt kg round2 tgk sekeliling umah sikit, dan dalam duk keliling tu,,,tiba-tiba abah cik Timah panggil..... den,den,den, den,den,den,den,den,den,den,den,den,den,den,den,den,de n,den,den,den,den,.........
along: apo nya abah? abah: meh acu tengok ni... along: aikk....gapo namow ha ni? abah: hehhehee...kihkihkih(sambil sengeh)....
~~~ish abah ni nya suko pulop..bila tengok cik Timah wat muko suspen cute cik Timah~~~~ sambil tangan cik Timah dah mula dah ker bahu abah cik Timah dah~~
along: abah ish...gere nih gere …

$$ habis final sudah$$

Image
$$ await lambang duit jer cik timah ni.. hiiiik bukan aper dapat cuti ni tiba masa cik timah cari duit lebih dengan <3<3 HERBALIFE<3<3 huhuhu.. jom ade sapae nk rasa cam cik timah tak, tolong orang jadi personal wellness advisor disamping duit masukk,, cantekkkk,,,,

( gambar sewaktu ambil bekalan yg pelangan 'order')

sebelum tu cik timah hnya makan2 untuk meals cik timah jer,, suke bawak botol oren kndungan dia tea mix perisa habiscus, give more anegy, x ngntuk masa alam semua kelas2 law insurans,.. kawan2 selalu tnya soklan:
1- *** kenapa kau minum/ makan ni"HERBALIFE" punya tea n shake lagi,,, ko x dek la kurus sangt/gemuk sangat??

jawapan 1: sebab aku nk ubah pemakanan aku tuk pemakanan yang lebih sihat, dan lau nak tau disamping tu gastrik aku alhmdullah dah kurang lau amik shake sebagai breakfast,