Posts

Showing posts from May, 2012

just

push...push...pushh... habuk-habuk-habuk lekat habih dah kat batabusuk niy..suka jah habuk ni menempel, lamanya cik timah x update cik timah punya belog ni. bukan apa ha sebenarnya Cik Timah dalam proses menyesuaikan diri dengan gelaran yg Cik Timah pegang sekarang ni... bila fikir- fikir balik Cik Timah ni betul2 dah bersedia ke nk menukar status diri yg telah selama 23 tahun Cik Timah pengang ni.     Harap Cik Timah mampu menghadapinya, asalkan kita yakin Allah sentiasa ada dengan kita.. insyallah.. HAAAAAAAAAHHH.....tengok jangan pulak fikir Cik Timah tukar status bujang ke isteri bukan la....... dari status pelajar sepenuh masa ke pekerja sepenuh masa... dan di sebalik kejadian ini juga ada cerita tersendiri...lepas balik dari kerja:
1- MUM
mummy: macam mana kerja hari ni. Fun? or Not? Cik Timah: actually... sebelum ni along rasa macam stress+ letih sangat sebab tak biasa hidup dengan                      kesibukan dan "kejengman" Federal highway nun...tapi sekarang Fun …