2011..SUDAH tIBA




2011 telah menjelma dengan penuh keRahmatan dan penuh Kesyukuran dan juga penuh dengan harapan, semoga ape yang akan mendatang lebih baik dari yang telah lepas,

Mak oii…ayat atas perh tu baru sikit tu, ni ha dah masuk tahun baru dah kita tepat jam kul 12.00 malam dan tarikh juga bertukar kepada angka 1-1-2011, great angka right???? Perh kalu jodoh aku masa ni buleh guna wat tarikh kahwin…eeem…

Woiiiiiii,,,gedikkkk kamu belajar lagi la duit belajr pom abah ngan mak belanje, dah la biasiswa x dpt, loan x buat permohonan, ade atiii..kuakuakua…..

Satu ari kawan Timah tag gambar cantikkk punya, berdegup jantung,,,,,perh..

siott x terkira rasa….canteek dia buat….den den den…

^

^

^

ni hasil nukilan Sharefah Nurjannah...... Jadual This semester...



First day menjampi: tengah belajar lagi…ilmu jampi belum cukup. 3hb January 2011 kami da start semester baru untuk semester 4 tahun, biasa la awal semester lectr sibuk sama ngan kesibukan student sibuk untuk mensettlekan masalah2 yang berbangkit contoh, drop paper, tambah kredt hour, jadual bertindih2, yuran,, eem bnyak lagi laaa…..

Timah p kelas tp x dee…duk rendek2 pusing2, p library print bil pelajar..sbb yuran x pergi byar lagi kat BIMB, dafter kursus yang belum berdaftar lagi… nasib la ade Mala ngan Jannah teman, Timah ade sediakan sedikit gambr2 kami masa jalan2 kat fakulti kesayangan….





( kikikikikk...tgk gambar ni betul2 banyak yang pelik kan?????)





( sedikit cebisan dekat bus stup..meletoop joyahhh)



( dalam PTAR).....






P/s: look my prend Mala katanya nak wat stail baru.... lawaa.....memang meletopp weyyy



Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

DYSLEXIA-CARA UBATINYA

Tanyalah ustaz