Saturday, April 30, 2011

mama kak long nangis ari ni...

hish cik timah ni tiba2 masuk entry selepas lama menghilang dah nak citer yg ngalir air mata da,,,,, aper daaa,,,,,
bukan aper, teringat pesan mum cik timah yg risau ngn anak dia nak exam ni ha... sebelum masuk dewan pagi2 lagi mum call bagi semngat sikit katanya.. sbb dia tau cik timah semester ni cik timah ni down sikit ,, sebb belajar semester ni susah,,,,
masa mum bagi nasihat pesanan lau x dapat jwap ker atau blur masa tu jugak la air mata cik timah kuar,, ( manja kot cik timah ni..) x lah......hihihihi....
pesan ibu cik timah,,lau boleh cik timah nak liskan la yer,,,,
1- sebelum pegang pen dalam dewan tu,, kita org islam kena baca Bismillah sayangg,,,,,
2- doa, minta dengan Allah semoga dipermudahkan sewattu menjawab,,,,.....
3- baca arahan pada kertas soalan
4- bila diberi arahan buka soalan,,, barula bukak, (sambil selawat)
5- baca soalan dengan berhati2,,, sambil tngn draft yg nk di muntahkn nnti.....
6-jawab aper yang ditanya....
7- dalam duk jwab2 tiba2 gelap....."""""" Ya Allah aper nk wat ni...........
8- terus ingat pesan mum baca ayat kursi dan surah penerang hati....****....
9- tarik nafas,,, dapat balik....
10-PALING PENTING PASTIKAN JAWAB SEMUA SOALAN.....


SELESAIIII........ ''tp ari ni cik timah cam x perform ngn bettr sebab cik timah x jwab semua soalan dan cik timah tinggalkn soaln tu kosong jer ilang markah 13 free2 jer,........ kuar dewan berserah pada Allah,,, tawakal,, sambil nangis,,, kalu cik timah amik lagi subject ni sem depan pom terpaksa la... sbb lagi baik dari cik timah dapat C.... huhuhuhu.... fell very2 bad today......hihihihi.... harap2 dapat A+.....hihihihi x yah la nk repeat peper,,,( x pernah dalam idup cik timah kena repet ppr ni..) dan juga ( x pernah dalam hidup cik timah x jwab semua soklan dalam exam besar ni)... sayuuu...........

4 comments:

  1. salam..kwn farahain ek? dk mane ek skunk?
    uitm machng kn dlu? =)

    ReplyDelete
  2. walaikumsalam.... ha'ah..member masa diploma dulu, dulu kt machng la sama ngn dia..lani jauh merantu sambung s.alm huhu...x leh balik kg da la..hihihi... awak belajr mana yer?

    ReplyDelete
  3. dlu machng gak..skunk skls nga ain..kt kb..=)

    ReplyDelete
  4. hoooo erk... mek ain lama dah x balah ngn dio...dan lama jugak x dgr sore memangil k.longg... nnti suh dia follow blog saya tau...

    ReplyDelete