just

push...push...pushh... habuk-habuk-habuk lekat habih dah kat batabusuk niy..suka jah habuk ni menempel, lamanya cik timah x update cik timah punya belog ni. bukan apa ha sebenarnya Cik Timah dalam proses menyesuaikan diri dengan gelaran yg Cik Timah pegang sekarang ni... bila fikir- fikir balik Cik Timah ni betul2 dah bersedia ke nk menukar status diri yg telah selama 23 tahun Cik Timah pengang ni.
    Harap Cik Timah mampu menghadapinya, asalkan kita yakin Allah sentiasa ada dengan kita.. insyallah.. HAAAAAAAAAHHH.....tengok jangan pulak fikir Cik Timah tukar status bujang ke isteri bukan la....... dari status pelajar sepenuh masa ke pekerja sepenuh masa... dan di sebalik kejadian ini juga ada cerita tersendiri...lepas balik dari kerja:

1- MUM

mummy: macam mana kerja hari ni. Fun? or Not?
Cik Timah: actually... sebelum ni along rasa macam stress+ letih sangat sebab tak biasa hidup dengan   
                  kesibukan dan "kejengman" Federal highway nun...tapi sekarang Fun sangat sebab kita dah jadi 
                  biasa dengan kesibukan ni dah macam budu cicoh tempoyak jah pulop ha....
mummy: hahahhahhaa... that's gud news for me n yr father.. so bila habis nanti boleh la stat kerja kan. ke u 
             nak sambung master?
Cik Timah: NAK.. tapi nak kerja dulu...ha'ah tu la pasai.....heeerm tak sabar rasa (dalam hati nak beli rumah 
                dan nak gi umrah)
mummy: along abah nak cakap ngan kamu....

2- DAd

abah: Along lepas habis praktikal balik kampung jap yerh.. ada org PPD tnya sal nak masukkan along 
        sebagai ******.
along: memang nak balik pom, lau tak dapt tawaran lagi, balik kampung dulu la kot ha nak besarkan 
         business..
abah: jap lagi along bayar servis kereta sendiri, road tax sendiri, dan zakat sendiri dah la.. sedihnya 
         kan..hahahahaha 
along: sempat dio gelakkan orang... abah..... sedihnya.. tapikan best jugak pah ni dapat kumpul duit sendiri 
         dah la..hehehe ( sekarang pom tengah kumpul dengan HERBALIFE income)


Comments

  1. best kn bile dpt kumpul duit sendiri ... tp Laaagii besss Law kte dpt bg duit kt my mum & dad ^.^ ...

    ReplyDelete
  2. betul2... sekarang pom alhmdulillah dah dpat bekalkan nurition yg siht untuk abah n ma... now we will change our status,,, ye haaaaaaaaaa....

    ReplyDelete
  3. Kn kn !!! Skunk kte da ln bile dk alam pkerjaan .tp law ad org y 1 kpale lg bess :)

    ReplyDelete
  4. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

DYSLEXIA-CARA UBATINYA

Tanyalah ustaz

mau idea..