aidifitri 2011

assalmualaikum,,

lama sot tok bukok page, so busy bulan puasa kalian semua mencari bekalan untuk duit raya adik2,, hahahahaha..

menitis eye water cik timah pagi raya, Alhamdulillah syukur kepada Allah dapat lagi menyambut Hari kemenangan kita only once in a year,

4 this yer, normally my family clbrt rya at our lovely hometown, ...perbualan mlm raya,,,,,

along: abah aper kato raya taun ni kita raya kt umah Tok Jusoh k.k ( ayah belah abah).. semua yg biasa raya sana raya umah tok tuo dioorg,,

#angah and adik2 mengiakan....
( tgk muke ma abah senyum tanpa kata apa2)

**** cik Timah mencari reasonnya sendiri********

1 SYAWAL

i get the answer now, y mum n dad just smile when i giv my oppinion..... hahahhahaa alhamdulillah tak menang tangan dan kaki kami satu family layam sanak saudara, jiran2, kawam2, student2 dan x student2 parents yg datang.. sampai kami terpaksa pergi umah nenek dan atok ( family belah mum) lambat dari masa yg sepatutnya,,

sampai nenek cakap nak duit raya tunggu pukul 12 malam nanti baru dapat,,,,( lepas sambut MERDEKA!!!!!.. (padan muko)


lau nk tgk pict ade masa kita layan,,,,,

2 SYAWAL

2nd day of syawal now we start to visit all saudara mara, itu pom selepas terima kunjungn dari student abah dalam tengahari baru dapat gerak,,,

tit,,tit,,tit,,,msg msuk

sahabat aku (zihan) msg.. invite me tp attend at her house cos dia ada buat makan2 sikit,,
but: i can't attend cos need to follow my family visit saudara mara,

tit,,tit,,tit,,msg at 7.30pm: kami nak datang umah kamu nanti malam ada kat rumah tak?

(dari sahabat2 aku waktu sekolah dulu means GENG siti norfadzihansyapila


ops/// bisik tanya mum camne sempat ker?
( time tu kami satu family tengah packing2 barang nak balik kg kt k.k nunnnnnn....apa nak jawab ni)

aku terpaksa balas msg sambil air mata melinang.. i'm so sorry to all of u, my family have to back at hometown dis night, 4 syawal when afternoon datang la tau....

ti,,tit,,tit,, kirah dah nak pergi dah esk tu yg nk g umah mung mlm ni, dia g awal sbb ade projek paper yang perlu settle (from ejie)

tit,,tit,,tit,, x leh jumpa lagi la kita long (from ilah)

nothing to said aku hanya bermonolog sendiri........ maafkan aku wahai sahabat



Comments

Popular posts from this blog

DYSLEXIA-CARA UBATINYA

Tanyalah ustaz