Saturday, May 7, 2011

bulan MEI

heeeemm....... MEI bulan yang bermula dengan huruf M dan ditukar pada nombor 5.. jadi lima.... lau counting 1-2-3-4-5,,,,,,APER YANG ISTIMEWA SANGAT NI CIK TIMAH oiiiii...................................................... haaa ape r yg deme2 semua tau...pasal bulan lima dalam hidup cik Timah,,, hihihi ini la sejarah setiap tahun sebernarnya...

PERTAMA:



HARI PEKERJA: hihihi ianya istimewa wat my PARENT....... ( cuti)....semua bercuti dengar citer adik cik timah yg duk pinang pom balik nk sambut hari perkersama mereka... siap bercuti balik kg atuk lagi..heeeeemmmm selamat hari pekerja.

KEDUA:



**** SELAMAT HARI LAHIR MAMA***** berbunga2 ayat, bulan MEI ni juga sambutan kelahiran ibuku yg tersayang tiap2 tahun,,
heeemmm..

p/s: adik2 along.. angah, achik(keri), teh(mini), lang(elly), abah sampai wat 3G ngan nk sama2 nyanyikan selamat hari lahir wat Mum yg duk dpn kek cantek tu...

sedih tgk dulu2 sambutan mesti penuh ank2 ade, skang semua da duk jauh2(smbung belajr) tingal mereka berempat jer kat umah.. sapa???? anik, adik, Ma, Abah... waktu abah mengaminkn doakan wat Ma k.long pom sama2 turut aminkn...

SEMOGA MUM ceria2 selalu, dipanjangkn umur, dan dimurahkan rezeki...abah ade jugak citer cuba nk 3G ngn angh, ngn achik sekali hihihi nasib telpm depa x rosak, dan x dek line,

KETIGA:

***HARI IBU*** selang beberapa hari tu..... hihihi, juga untuk yang teristimewa MAMA..... mum citer dia sambut hari ibu, ngan member2 dia kt sekolah jer.. p/s sempat mgharapkn abah bgi kain sempena hari ibu ni.hahahha materialistic jugak mak cik timah ni^^dah rezeki Ma k.long^^ heheheeye,eye2 mmg x dinafikan lagi...


KEEMPAT:


love, love; juga untuk my PARENTS,,,, MA ABAH la cikgu k.long dari kecik sampai ke besar.. ops/ x lupa juga wat semua cikgu2 sekolah rendah dan mnengah yg sabar dan berjaya mngajar anak didik mu dari kecik sampai ke besar sampai dah nk habis belajar dah pom... hihihi da smpai tahap nk 'kahwin" da ni..

KELIMA:


@@SELAMAT HARI LAHIR ANGAH@@... cik cla udah tuaa, dan dah hbis belajr da dah nk kerje sudah, eem nikah nye jangan la pulop nk langkah bendul nya dik dah la belajr dah lngkah dah,,sian k.long.. (dia tgh pening sempena berthday dia ni abh suggest dia sambug "M'')hihi..aloooo padan muker.. dapat hadiah master sambung jer terus dik aih. bg la along hok kerje dulu.

hooo patut la istimewa... semua hari istimewa wat Maa...hahahaha...





No comments:

Post a Comment