Saturday, May 28, 2011

HERBALIFE~~sambil baiki berbaiki kereta~~


hanya satu jam cukup la untuk tido.. bangun pagi-pagi.. belum gosok gigi terus terkam teh mix lemon suam,dan terus borak ngan unty aku, cik eepah,,,, cakap pasal kete pagi2 nak pergi service, asal sebenak tak mau ikut, lama-lama fikir ikut jer ha teman chik, tapi sebelum tu amik unty dari cheras dulu,,

( tersenyum nk keluarkn duit tuk belajakan tuk kereta)


lepas amik sue terus journey ke seksyen 16, cari workshop yg biasa per, pusing2 punya pusing x jumpa2 hahahaa.... jalan lagi. x jumpa. smpai semua dalam kereta pening lalat dah duk ralik pusing kawasan kilang,

teruskan mission cari workshop kat seksyn7,, round2 jumpa, ewah si pemuda tu said something to my unty then they test our car before survice, dan dia nak kami hantar pukul2 lepas zohor sbb dia ade yglain tengah menanti siap..

then, we decide to fullfill our stomach before future the mission,hahaha( omputis pulop da). pusing kereta ke seksyen8, isi perut dan we decide, cik timah continue the mission cos chik nak masuk kerja sudah,

dalam tengah2 duk makan ade la beberapa kumpulan akak2 masuk restoran bawak botol kuning, hihihi.. tesengeh cik timah, bukan aper cik timah bawak yang hijau,,, kami tersenyum sesama sendiri, x sempat nk tegur,,,,hihihi kami org HERBALIFE ni seorang yg peramah.

then, Sue(unty) ngan anak-anak teman cik timah hantar kereta ke workshop tadi, (actually pemuda tu kawan sue)..hahhaha...

kereta dah masuk klinik... layan,,

( bos@ pemuda tu kat sebelah suka sngt tekan telepom msg awek arh tu.. yg tengah wat kerja tu mybe pekerja dia kot...)



( sabar wahai kereta kesayangan)


Awal kejadian:...................................................................
( muka kami masih tersenyum dan masih segar bugar button atas bahu dan botol hijau sentiasa bersama )
I LOVE HERBALIFE..... ASK ME WHY??????????????? CALL MY FON NUMBER 0148282965...



Akhir kejadian:::..............................................................................

( semua dah letih dah, bukan aper gara2 tidur 1 jam sahaja)



No comments:

Post a Comment