Saturday, May 14, 2011

$$ habis final sudah$$

$$ await lambang duit jer cik timah ni.. hiiiik bukan aper dapat cuti ni tiba masa cik timah cari duit lebih dengan <3<3 HERBALIFE<3<3 huhuhu.. jom ade sapae nk rasa cam cik timah tak, tolong orang jadi personal wellness advisor disamping duit masukk,, cantekkkk,,,,

( gambar sewaktu ambil bekalan yg pelangan 'order')

sebelum tu cik timah hnya makan2 untuk meals cik timah jer,, suke bawak botol oren kndungan dia tea mix perisa habiscus, give more anegy, x ngntuk masa alam semua kelas2 law insurans,.. kawan2 selalu tnya soklan:
1- *** kenapa kau minum/ makan ni"HERBALIFE" punya tea n shake lagi,,, ko x dek la kurus sangt/gemuk sangat??

jawapan 1: sebab aku nk ubah pemakanan aku tuk pemakanan yang lebih sihat, dan lau nak tau disamping tu gastrik aku alhmdullah dah kurang lau amik shake sebagai breakfast,



2. sedap x????
jawapan: sedap.... sbb dio bukan obat...tp makanan, sng simple, dan jimat masa pergi kelas.....

3. *** air apo la mung bawak mai kelas ari2 ni... botol besar( botol hijau@ oren)...nk rasa boleh.
jawapan: rasa la... ni la ha teh herbalife tu, x ngntuk wey masa kelas dan paling pentng "i get more anergy",
wahai pembaca sekalian, ketahuilah tubuh kita memerlukan sekurang2 nya 3 liter air sehari, dan kenapa air penting????? kita sebagai pelajar otak memerlukan air berfikir,( rahsia mnjadi pelajr cemerlang) dan juga sihat tubuh badan...









p/s: cukup la haa.. nk g tgk cerita kegemaran dulu yaa...
nnti sambung balik....

No comments:

Post a Comment